fbpx

Ærø – single

26.10.2020

-

28.10.2020

DKK1.998,00

Oplev Ærø – ren idyl med brolagte gader, et hyggeligt torv med vandpumpe, et gadespejl, små huse – nogle næsten i dukkestørrelse, farveglade facader og frodige roser op ad husmure kombineret med god mad, musik og dans.

1 dag.

Efter opsamling går turen mod Ærø. Vi tager færgen fra Svendborg til Ærøskøbing, hvor vi mødes med vores lokale guide, Karen. Vi tager turen gennem den gamle by Ærøskøbing, som er særdeles velbevaret og unik. Byen er udnævnt til nationalt klenodie og er Danmarks bedst bevarede 1700-tals by. Vi hører de gode og sjove historier om byen og de gamle bygninger og deres beboere. Herefter går turen mod vores hotel i Marstal, hvor vi indkvarteres. Aftenen byder på lækker buffet til lyden af dejlig dinner musik. Efter maden står aftenen på dans til tonerne fra den ærøske duo Apollo – og duoen leverer altid!. Med masser af spilleglæde, glød og entusiasme leverer livebandet 100%, når der spilles op til en festlig aften til ud på de sene timer.

2 dag.

Efter en dejlig morgenbuffet er det tid til en øtur øen rundt. Vi mødes med vores lokale guide, Karen, som tager os med på nogle oplevelsesrige timer på de ærøske veje. Vi besøger bl.a. gårdbutikken Uldgården, der bugner af unikke uldvarer, praktisk outdoor tøj til fritid m.m. samt helseprodukter, kunsthåndværk og masser af gode gaveideer til enhver.

Eftermiddagen er til egen disposition. Besøg Marstal by (gåafstand fra hotellet). Byen er Ærøs absolutte centrum for søfart og sejlads og samtidig øens største by. Her er mulighed for lidt shopping og cafebesøg.

Aftenen byder atter på en lækker buffet på hotellet, og gårsdagens duo spiller op til dans.

Endnu en aften med masser af stemning og god energi.

3 dag.

Efter en dejlig morgenbuffet pakkes bussen, og turen går atter mod Fyn efter 3 oplevelsesrige dage på Ærø. Vi tager færgen fra Ærøskøbing mod Svendborg, hvorfra turen går tilbage til vores opsamlingssteder.

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Mandag, den 26.10.20 til Onsdag, den 28.10.20

 

Pris: Kr.  1.998,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatning i enkeltværelse på Ærø Hotel
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x aftenbuffet samt dans og musik
  • Færgeoverfart Svendborg/Ærø tur/retur
  • Guidet tur i Ærøskøbing
  • Guidet bustur Ærø rundt inkl. kaffe/the ved bussen
  • Bustransport
  • Rejsegarantifond og moms.

 

Prisen inkluderer ikke: Drikkevarer ud over nævnte.

 

Afbestilling: 6 % af rejsens pris.

 

Hotel:  Ærø Hotel, Egehovedvej 4, 5960 Marstal, Tel.: 62532406, www.aeroehotel.dk

 

Busafgang/hjemkomst:

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 10.15/14.00

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl. 11.00/13.15

Svendborg, Klosterplads kl. 11.40/12.00

Nyborg, Toldbodgade kl. 11.00/12.45