fbpx

ARoS og Aarhus Rådhus

23.03.2021

DKK725,00

Aarhus bugner af oplevelser. Vi besøger det verdensberømte kunstmuseum ARoS, der byder på kunst i verdensklasse. En fantastisk udsigt over byen fra Your Rainbow Panorama på taget af ARoS. Vi besøger Aarhus Rådhus som er en moderne, funktionalistisk bygning og et ikon for Aarhus.

Aarhus Rådhus er udtryk for dansk design og arkitektur, når det er bedst. Rådhuset er tegnet af den internationalt kendte arkitekt Arne Jacobsen og Erik Møller, og opført i 1937-1941. På en rundvisning skal vi opleve Arne Jacobsen og Erik Møllers berømte funkisbygning, og blive klogere på den berømte bygnings historie og arkitektur.

ARoS er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager, ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Vi skal på en spændende rundvisning i udstillingen om Jorn & Kirkeby, som fremhæver et åndeligt og teoretisk slægtskab mellem de to kunstnere, hvor ligheden ikke nødvendigvis findes i det umiddelbare og genkendelige. Samtidig vil den belyse forskellen i spektret fra Jorns voldsomme, utæmmede abstraktioner til Kirkebys tænksomme, intellektuelle og kontrollerede abstraktioner.

Der bliver også tid på egen hånd til at opleve de mangeartede udstillinger. Frokosten nyder vi på ARoS.

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Tirsdag, den 23. marts 2021

 

Pris: Kr. 725,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Rundvisning på Aarhus Rådhus
  • Entré og rundvisning på ARoS (Jorn & Kirkeby)
  • Frokost på ARoS
  • Kaffe/the ved bussen på udturen
  • Bustransport og moms

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 08.00/19.00

Svendborg, Klosterplads kl. 08.00/19.00

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl. 08.45/18.15

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 09.30/17.30

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser