fbpx

Høstfest på Boreby Gods

18.09.2021

DKK845,00

Få en helt unik oplevelse. Tag med til høstfest på Borreby Gods og oplev det helt store Morten Korch Show. En vaskeægte høstfest med spisning, sang og show tilsat et stort skvæt dansk landbo-nostalgi og en pæn portion humor.

Kender du de go’ gamle Morten Korch film? Filmene som med deres kendte skuespillere og elskede sange er blevet en del af den danske filmskat. Hvis du ikke har oplevet en høstfest, eller bare er vild med den Korch’ske sangskat, så må du ganske enkelt deltage i denne herlige høstfest.

Ved ankomst til høstfesten bliver du modtaget helt i Morten Korch’s ånd. Den store teatersal er pyntet op, og der bydes på lækker høstplatte. Når showet går i gang, er det med at holde på stråhatten, da showets festlige karakterer bevæger sig fra scenen og ud blandt høstfestdeltagerne med sang, dans og muntre indslag. Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær og ensemble. Kapelmester er Jørn Bonde.

Først skal vi dog have vores nysgerrighed styret omkring Borreby Gods: Hvem byggede borgen? – Hvilke historiske hændelser har udspillet sig på Borreby? – Hvem har boet her? – Bor der nogen i dag? – Spøger det? – Har H. C. Andersen virkelig skrevet et eventyr om Borreby?. Alt dette får vi svar på, når vi tager med på en guidet tur rundt på godset. Turen involverer gang på trapper og henover toppede brosten, så tag fornuftigt fodtøj på.

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Lørdag, den 18.09.21

 

Pris: Kr. 845,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Høstfest og Show på Borreby Gods
  • Høstplatte – velsmagende og mættende platte, baseret på tradition, skabt med friskhed og fornyelse
  • Guidet rundvisning på Borreby Gods
  • Kaffe/the ved bussen på ud og hjemtur
  • Bustransport og moms.

 

Busafgang/hjemkomst:

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 08.45/18.30

Odense, Rosengårdscentret kl. v/Shell 09.30/17.45

Svendborg, Klosterplads kl. 09.30/17.45

Nyborg, Toldbodgade kl. 10.15/17.00

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser

Turen er på forespørgsel, kontakt os gerne pr. tlf.