fbpx

Lübeck Julemarked

01.12.2019

DKK398,00

Lübecks Julemarked er et af Tysklands smukkeste julemarkeder. Julemarkedet har eksisteret i mere end 350 år. Lübeck byder på hele syv julemarkeder. Det historiske ved foden af Marienkirche, julemarkedet ved Obertrave-floden, de to kunsthåndværkermarkeder i Heiligen-Geist-Hospital og i St. Petri samt julemarkederne på Rathausmarkt og i Breite Strasse og juleeventyrskoven. På markederne bliver man konstant pirret af forskellige dufte. Lige fra de store pølser, ”bratwursts”, der ligger på kæmperiste over ulmende gløder, til glühwein i fine kobberkedler og de friturestegte ”kvark-kager mützen”. Der er en overdådighed af mad alle steder.

Tag også en shoppetur i de mange butikker i området, et cafébesøg eller en fadøl på et gammeldags værkshus og glem ikke stjernen blandt Lübecks butikker ”Niederegger”, hvor man kan købe alt fra frugt og grøntsager i marcipan til elegante indpakkede gaveæsker.

Vi ankommer til Lübeck først på eftermiddagen. Der bliver 3 timer på egen hånd til at opleve Lübecks forskellige julemarkeder, inden vi begynder hjemturen via grænsen med mulighed for at købe lidt spiseligt og foretage grænsehandel.

 

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Søndag den 01.12.19

 

Pris: Kr. 398,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Besøg Lübeck Julemarked på egen hånd (3 timers ophold).
  • Grænseshopping.
  • Bustransport og moms.

 

HUSK: Pas og evt. Euro

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 08.00/22.45

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl.08.45/22.00

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 09.30/21.15

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser

Turen er på forespørgsel, kontakt os gerne pr. tlf.