fbpx

Nøddeknækkeren i Det Kgl. Teater

12.12.2021

DKK1.375,00

Det bliver ikke rigtig jul uden George Balanchines Nøddeknækkeren – balletten som på tværs af generationer appellerer til alle os, som elsker jul. Og den skal selvfølgelig opleves på Det Kgl. Teaters Gl. scene.

Der er fuld garanti for øjeblikkelig julestemning, når Nøddeknækkeren går over scenen. George Balanchines populære ballet har siden 1954 fortryllet mange verden over. Marie får den mest fantastiske nøddeknækker i julegave af sin gudfar Drosselmeier, og ved midnat tager den hende med på en magisk rejse til det fortryllede og fortryllende slaraffenland, hvor alt kan ske. Fantasien og poesien kender ingen grænser.

Det forunderlige og sælsomme eventyr om den gådefulde nøddeknækker blev oprindeligt skrevet af den excentriske, tyske forfatter E.T.A. Hoffmann i 1816. I 1892 komponerede Tjajkovskij sin ikoniske musik til fortællingen, og den er med sine mange genkendelige, iørefaldende og fantasifulde temaer i dag et af de mest elskede værker i musikhistorien.

Nøddeknækkeren er blandt ballettens største klassikere, og i George Balanchines mesterlige version er der skruet helt op for trylleriet og eventyret.

Vi nyder en dejlig juletallerken i Nyhavn med udsigt over kanalen inden vi skal opleve den fantastiske klassikeren Nøddeknækkeren.

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Søndag, den 12.12.21

 

Pris: kr. 1.375,-

 

Prisen inkluderer:

  • A-billet til Nøddeknækkeren i Det Kgl. Teater
  • Juletallerken på restaurant i Nyhavn
  • Kaffe/the ved bussen på ud- og hjemtur
  • Bustransport og moms

 

Tilkøb: Kr. 65,- pr. pers.

1 x pålægsbolle inkl. 1 øl eller vand ved bussen på hjemturen

 

Afbestillingsforsikring: 6,25% at turens pris.

 

Busafgang/Hjemkomst:

Middelfart – Afk. 58 B, Staurby Kl. 07:30/19:00

Odense – Rosengårdscentret v/Shell Kl. 08:15/18:15

Svendborg – Klosterplads Kl. 08:15/18:15

Nyborg – Toldbodgade Kl. 09:00/17:30