fbpx

Ø-tur Amager

01.08.2019

DKK698,00

Amager har ingen bakker, men masser af smutveje. Brokvartersgader lige om hjørnet fra villaveje, byggeforeninger ved siden af beton og shoppingcentre op ad små gamle huse. Ørestaden er det største nybyggeri i Danmark med Fælledens natur som nærmeste nabo.

Amager er også åbent land med heste, koklapperne, Kongelunden og den faste forbindelse til Sverige. Øen har ændret sig over årtierne fra at være et ugleset vedhæng på Sjælland til nu at udgøre midten af Øresundsregionen. Amager er Danmarks mest internationale ø med gadenavne fra Blekingegade til Ugandavej og med lufthavnen, hollænderbønder og dragørsejlernes bedrifter på de stor have.

Vi tager turen rundt på øen med bl.a. besøg i Operahuset på Dokøen, Danmarks hidtil største kulturgave som blev doneret af A. P. Møller Fonden. Vi kommer forbi VM Bjerget, som er tegnet af Bjarke Ingels (BIG), JDS og Plot, som er et slags villakvarter i 11 etagers højde med solbeskinnede udearealer på toppen og parkering i bunden. Vi kommer forbi Christianshavn, Fristaden Christiania og Koncerthuset. Vi tager et kik på Kastrupfortet med dejlige grønne områder og fortsætter til Dragør – Øresunds perle – hvor der bliver tid på egen hånd til at nyde bykernen med sine snævre gader og lave huse fra 1700 og 1800 tallet, en af de bedst bevarede byer i Danmark. Herefter fortsætter vi til spidsen af Amager til Kongelundsfortet, hvor vi nyder medbragt kaffe/the og kage.

Frokosten nyder vi på Restaurant 56 Grader, der byder på en helt særlig kulinarisk oplevelse med fokus på de gode råvarer.

 

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Torsdag, den 01.08.19

 

Pris: Kr. 698,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • 1 x smurt rundstykke og kaffe/the ved bussen på udtur
  • Frokost på Restaurant 56 Grader
  • Rundvisning i Operahuset
  • Kaffe/the og kage ved bussen på hjemturen
  • Bustransport og moms.

 

Busafgang/hjemkomst:

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 06.45/20.30

Odense, Rosengårdscenteret v/Shell kl. 07.30/19.45

Svendborg, Klosterplads kl. 07.30/19.45

Nyborg, Toldbodgade kl. 08.15/19.00

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser