fbpx

Ø-tur til Fanø

17.08.2021

DKK689,00

Besøg Fanø, den nordligste ø i Vadehavet og en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarv liste. Fanø er rav, drager, sæler, kultur med gallerier og kunstmuseum med de kulturhistoriske landsbyer Nordby og Sønderho.

Allerede på færgen får man det første indtryk af øen og af Nordby. En lille hyggelig by, præget af de mange smukke huse fra 1800-tallet og omgivet af en smuk natur.  Vi får tid på egen hånd til at udforske Nordby. Mange kunstnere har bosat sig her og det bærer byen præg af. Gå en tur i de små krogede gader, eller besøg de spændende gallerier eller kunsthåndværkbutikker. Frokosten nydes på Nørby Kro i Nordby.

Herefter går turen rundt på øen. En stor del er præget af øens maritime historie. Det ses meget tydeligt i arkitekturen i de gamle huse fra det 18. og 19. århundrede eller store kaptajnsvillaer, mange med inspiration fra huse, som sømændene så under deres rejser. Vi tager turen med lokalguide og får den gode historie. Sidst på eftermiddagen går turen atter mod Fyn.

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Tirsdag, den 17.08.21

 

Pris: Kr. 689,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Kaffe og rundstykke ved bussen på udturen
  • Frokost på Nørby Kro
  • Fanø rundt med guide
  • Færgeoverfart Esbjerg/Fanø tur/retur
  • Sandwich inkl. en øl eller vand ved bussen på hjemturen
  • Bustransport og moms.

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 07.15/19.45

Svendborg, Klosterplads kl. 07.15/19.45

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl. 08.00/19.00

Middelfart, Afk. 58B Staurby kl. 08.45/18.15

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser