fbpx

Oplevelsesrejse – Det fantastiske Norge

23.08.2020

-

30.08.2020

DKK9.398,00

Oplev Norge med de snehvide fjeldtinder, dybblå fjorde og farverige byer. På en rundrejse i den fantastiske norske natur besøger vi Bergen. Byen med huse, smalle brostensbelagte gader og den malerisk havnefront med gamle træbygninger. Vi tager på togtur med Flåmbanen og oplever den mest spektakulære panoramaudsigt over fjelde og fjorde. Vi besøger Ålesund, der med sin historie og Art Nouveau arkitektur er umådelig betagende. Vi kører på Atlanterhavsvegen, der med sine syv broer er kendt som ”vejen i havet”, hvor den krummer som en søorm fra Kårvåg på Averøya til Vevang på fastlandet. Vi besøger Geiranger ved den verdensberømte Geirangerfjord, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, og vi nyder udsigten fra Europas højeste fjordudsigt, Geiranger Skywalk.

1 dag:

Efter opsamling går turen mod Hirtshals. Undervejs er Nyborg Rejser vært ved et let måltid ved bussen. Først på aftenen går vi ombord på Fjord Lines store Cruisefærge til Bergen. Hyg dig med god underholdning om bord. Dygtige artister står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse til søs. Ombord findes også madmarked og taxfree-butikker. Overnatning i kahytter.

2 dag:

Skibet anløber Stavanger tidligt om morgenen, og derefter venter en smuk sejltur langs Norges vestkyst. Vi nyder en dejlig morgenbuffet med udsyn til fjelde, fjorde og den smukke skærgård. Over middag anløber vi Bergen. Vi besøger Bryggen, der er optaget på UNESCO’s verdensarv og i dag huser bygninger, museer, små specialforretninger, gallerier og spisesteder. Bare et stenkast fra Bryggen ligger fiskemarkedet, Norges mest besøgte udendørs marked, der siden 1276 har sørget for, at fiskernes fangst er blevet formidlet til byens borgerer. Vi overnatter i Bergen og nyder aftensmaden på hotellet.

3 dag:

Efter et dejligt morgenmåltid går turen mod Flåm, der ligger inderst i Aulandsfjorden. En forgrening af verdens dybeste og næstlængste fjord Sognefjorden. Vi stiger ombord på toget der tager os fra Flåm ved fjorden og op på fjeldet til Myrdal. På togturen kommer vi forbi elve, der skærer sig igennem dybe kløfter, vandfald der falder i kaskader ned af fjeldet, og bondegårde der klamrer sig fast til de stejle fjeldsider. Vi har en pause i Myrdal, hvor der er mulighed for at nyde frokosten for egen regning på Cafe Rallaren, inden vi igen stiger på toget og tager turen ned til Flåm. Herfra går turen igennem det smukke landskab til vores overnatningshotel i Nordfjordeid. Aftensmad nydes på hotellet.

4 dag:

Efter morgenmaden går turen mod Ålesund – en lille smal kroget by med et mildt, maritimt klima, bygget på en række af øer, som strækker sig ud i Atlanterhavet. Det meste af Ålesund blev ødelagt under en brand i det tidlige 20. århundrede og genopbygget i den mest moderne stil på det tidspunkt med international hjælp. Byen byder bl.a. på en fortryllende udsigt, hvis du klatrer de  400 trin op til Fjellstua. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen, de omkringliggende små øer og til de majestætiske Sunnmørsalper. Er du interesseret i historie, byder det lokale museum på udstilling over byen på en fascinerende måde. Vi nyder frokosten i Ålesund for egen regning, inden vi fortsætter til vores overnatningshotel. Aftensmaden nydes på hotellet.

5 dag:

Efter et dejligt morgenmåltid skal vi på måske verdens smukkeste bustur. Intet er så magtfuldt som havet. Og der er få steder, der bringer dig så tæt på havet som Atlanterhavsvejen. Turen er en fantastisk visuel oplevelse, hvor natur og moderne teknik mødes og skaber en meget speciel køreoplevelse. Frokosten nydes i Kristiansund for egen regning. Sidst på dagen kører vi til vores overnatningshotel. Aftensmaden nydes på hotellet.

6 dag:

Efter morgenmåltidet begiver vi os mod Åndalsnes og Trollstigen. Vi kører på den gamle fjeldvej, der snor sig op ad fjeldsiden i flotte hårnålesving med en enestående udsigt. Vi besøger Geiranger ved Geirangerfjorden, hvor alle de store krydstogtskibe kaster anker. Vi nyder frokosten for egen regning, inden turen går mod Europas højeste fjordudsigt med den spektakulære platform, Geiranger Skywalk, som garanterer måske verdens bedste udsigt – 1500 meter over havets overflade. Vi fortsætter til vores overnatningshotel, hvor aftensmad nydes på hotellet.

7 dag:

Efter et dejligt morgenmåltid går turen til Oslo, hvor vi går ombord på færgen til København. Nyd udsejlingen gennem Oslofjorden og en stor aftenbuffet.

8 dag:

Morgenbuffeten serveres, mens skibet sejler gennem Øresund. Og først på formiddagen ankommer vi til København.

Velkommen til fantastiske oplevelser i Norge.

Pris og info

Dato: Søndag, den 23.08.20 til Søndag, den 30.08.20

 

Pris: Kr. 9.398,- pr. pers i delt dobbeltværelse/kahyt.

 

Tillæg eneværelse: Kr. 2.940,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

 • 7 x overnatning i delt dobbeltværelse/kahyt inkl. halvpension på færgeoverfart og hoteller i Norge, begyndende med morgenmad på 2 dagen og afsluttende med morgenmad på 8 dagen.
 • Let måltid inkl. en øl eller vand ved bussen på 1 dagen
 • Fjordline færge Hirtshals-Stavanger-Bergen i delt dobbeltkahyt på udrejse
 • DFDS færge Oslo-København i delt dobbeltkahyt på hjemrejse
 • Togtur Flåm-Myrdal tur/retur
 • Alle udflugter ekskl. entréer
 • Kaffe/the og småkager i bussen under hele rejsen
 • Dansk turleder med på hele rejsen
 • 4-stjernet bus
 • Broafgifter og moms
 • Rejsegarantifond

 

Afbestilling: 6% af rejsens pris.

 

Valuta: Norske kroner

 

Hoteller: På denne rundrejse benytter vi gode 3- og 4-stjernet hoteller

 

Husk: Medbring vind- og vandtæt beklædning samt gode sko

 

Husk: Pas

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 13.00/12.30

Svendborg, Klosterplads kl. 13.00/13.15

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl. 13.45/13.15

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 14.30/14.00

Fredericia, Bødkervej 1, OK-tanken kl. 14.45/14.15

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser

 

NB: Turen er ikke egnede for gangbesværede – Der tages forbehold for eventuelle ændringer i ruten.