fbpx

Rømø og Sylt

02.09.2021

DKK698,00

Oplev den største af de frisiske øer, Sylt. Vi kører til Rømø, hvor vi sejler fra Havneby til List. Ombord på færgen bydes der på en dejlig sømandsplatte. Efter ca. 40 min. ankommer vi til byen List, hvor vi mødes med vores lokale guide, der tager os med rundt på øen.

12 skønne landsbyer fordeler sig over Sylt, og sammen rummer de alt, hvad denne fantastiske ferieø byder på. Nogle forelsker sig i de blomstrede, frodige og grønne områder, mens andre er mere til de små, hyggelige stråtækte huse eller shopping og strandpromenader. Selvom Sylt ikke er en stor ø, er der her alt, hvad hjertet kan begære.

Vi kører ad den gamle landevej gennem naturområdet ”Listland” forbi Kongehavnen og vandreklitten. Herefter fortsætter vi sydpå gennem den mondæne ferieby Kampen, forbi Wenningstedt mod øst over Braderup, Munkmarsch til øens pæneste by Keitum.

Fra Keitum kører vi mod vest til Westerland, øens hovedby. Her får vi muligheden for at gå en tur på den fantastiske strandpromenade og-/eller besøge strøget med de mange butikker og gadecaféer. Herefter går turen med biltoget til Niebüll. Toget kører ud på den 11 km lange Hindenburg dæmning. Vi bliver alle siddende i bussen på togturen og nyder udsigten undervejs. Vi kører til grænsen, hvor der er mulighed for at handle.

 

Rigtig god fornøjelse.

Pris og info

Dato: Torsdag, den 02.09.21

 

Pris: Kr. 698,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Færgeoverfart Rømø/Sylt
  • Sømandsplatte ombord på færgen
  • Guidet udflugt på Sylt
  • Billet til Strandpromenaden på Sylt
  • Biltog Westerland/Niebüll
  • Kaffe ved bussen på udturen
  • Grænseshopping
  • Bustransport og moms

 

Tilkøb: Sandwich inkl. 1 øl/vand Kr. 65, – pr. pers.

 

HUSK:  Pas og euro (euro, hvis man vil handle på Sylt)

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 08.15/22.15

Svendborg, Klosterplads kl. 08.15/22.15

Odense, Rosengårdscentret v/Shell kl. 09.00/21.30

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 09.45/20.45

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – Kontakt Nyborg Rejser