fbpx

Tirpitz – arkitektur i verdensklasse

07.09.2019

DKK675,00

Besøg Tirpitz – en topattraktion i verdensklasse. I det fredede klitlandskab, bag den gamle kanonbunker fra Anden Verdenskrig, har arkitekterne skabt et spektakulært museum, der ligger skjult under sandet. Under overfladen findes fire store udstillingsgallerier samt cafe og butik. En underjordisk korridor forbinder den nye attraktion med den gamle bunker.

Ikke blot arkitekturen, men også udstillingerne er noget helt særligt. De hollandske oplevelsesdesignere Tinker Imagineers, der har vundet adskillige priser i Europa, har designet udstillingerne med fokus på oplevelser.

Tag med på en tidsrejse, der starter hos mammutterne på den store slette, hvor der nu er Vesterhav. Rejsen fortsætter til det tidligere Blåvand med troldkarle og smuglerkro, forbi havets helte og helt frem til 1970’ernes blomstrede campingliv. Besøg det smukke skatkammer, der rummer én af Europas fineste ravsamlinger. ”En hær af beton”, der omhandler Anden Verdenskrig og en verdenstragedie, der ramte helt almindelige mennesker. Den gamle Tirpitz-bunker, fuld af hemmeligheder der kalder på, at man går på opdagelse i de smalle gange.

Vi starter dagen med en dejlig krobuffet på den mere end 200 år gamle Hovborg Kro, inden vi besøger Tirpitz. Efter besøget bydes der på kaffe/the og kage ved bussen, inden turen atter går mod Fyn.

Rigtig god fornøjelse.

 

Info og pris:

Dato: Lørdag, den 07.09.19

 

Pris: Kr. 675,- pr. pers.

 

Prisen inkluderer:

  • Krobuffet på Hovborg kro
  • Entre til Tirpitz
  • Intro til museet inden besøg
  • Kaffe/the ved bussen på udtur
  • Kaffe/the og buskringle ved bussen på hjemtur
  • Bustransport og moms.

 

Busafgang/hjemkomst:

Nyborg, Toldbodgade kl. 08.15/20.00

Svendborg, Klosterplads kl. 08.15/20.00

Odense, Rosengårdscenteret v/Shell kl. 09.00/19.15

Middelfart, Afk. 58B, Staurby kl. 09.45/18.30

 

Mulighed for yderligere påstigningssteder – kontakt Nyborg Rejser