fbpx
Nyborg Rejser A/S rejseforsikring

Rejse og afbestillingsforsikring

Det skal være en fornøjelse at rejse, og der skal ikke være bekymringer i vejen for oplevelserne.

Se mere

Husk rejseforsikringen

Det er godt at vide, at du har et forsikringsnet - en rejseforsikring fra Europæiske ERV A/S

Afbestillings- og Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Forsikringen kan købes samtidig med din rejse og skal bestilles samtidig med rejsen eller senest ved betaling af depositum for rejsen. Prisen er 7% af rejsens pris. Det kan for mange være en fordel at købe en årsafbestillingsforsikring. Med en afbestillingsforsikring er dækket ifølge betingelserne frem til afrejsedagen.

Rejseforsikring

Med en rejseforsikring fra Europæiske ERV har du adgang til hjælp 24 timer i døgnet. Europæiske ERV hjælper, hvis du bliver syg, kommer til skade, bliver meldt savnet eller kommer i nød under din rejse, så du kan komme trygt hjem igen.

Hvis du har bopæl og er sygesikret i Danmark, så har du ret til nødvendig behandling fra den offentlige sygesikring, når du opholder dig midlertidigt i Norge, Sverige, Finland og Island. Dette gælder uanset dit statsborgerskab. Du kan vise dit gule sundhedskort sammen med billedlegitimation, men vi anbefaler, at du også har dit blå EU-sygesikringskort med, hvis du har et. Du har ret til samme behandling, som enhver anden borger i et af de nævnte nordiske lande - ligesom på det blå sygesikringskort. Men til forskel fra de regler, der gælder for det blå kort, så har du i de nordiske lande i nogle tilfælde også ret til hjemtransport. Se nærmere hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Husk at du i øvrige EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz skal bruge Det blå EU-sygesikringskort. Kortet er gratis og er normalt gyldigt i op til fem år. Det er vigtigt, at dit blå EU-sygesikringskort er gyldigt i hele den periode, du opholder dig i udlandet. Kortet er ofte en forudsætning for dækning ifm. din rejseforsikring.

Når du rejser til andre lande end ovennævnte, dækker hverken det gule eller blå kort. Hvis du ønsker at være dækket af en sygeforsikring under rejse til disse lande, bør du tegne en privat rejseforsikring hos dit forsikringsselskab.

Venligst bemærk at Europæiske Rejseforsikring har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 

Nyborg Rejser modtager provision ved salg af Europæiske ERV's rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækketaf en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende.

Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Kontakt Nyborg Rejser for at høre mere...