fbpx

Busudlejning

Nyborg Rejser kan tilbyde dig en nem og behagelig transport rundt på din næste tur.

Se mere

Lej en bus på Fyn

Skal I med familie og venner rejse rundt og opleve det smukke og idylliske land? Så overvej leje af bus på Fyn med plads til jer alle. I vil få det optimale ud af hinandens selskab og I kan nyde alle oplevelserne sammen.
Ved at leje en bus med chauffør, når I rejser rundt på eksempelvis Fyn eller i en anden del af landet, er der ikke nogen af jer, som skal tænke på kørslen. Alle kan læne sig tilbage i de bløde sæder og nyde en behagelig tur. Lej en bus med chauffør, der foruden ønsket om at give jer en hyggelig og behagelig kørsel, også kører sikkert og miljøbevidst.

Vores busudlejning

Hvis I ønsker leje af bus igennem vores busudlejning, så skal I blot tage stilling til, hvad jeres egne behov er, så sørger vi for resten.

Et udvalg fra vores busser til udlejning er:

 

  • Minibus med plads fra 9 - 19 personer
  • VIP bus med konferenceafdeling, borde og luksusstole, plads til 32 personer - Folder VIP bus
  • Større busser med plads op til 88 personer
busser fra Nyborg Rejser

Forplejning og service ved leje af bus

Foruden servicen ved at I kan leje en bus med chauffør, der har mange års erfaring i at skabe en behagelig tur for jer, så kan I også få forplejning med på turen. Forplejningen kan selvfølgelig nydes undervejs, men vores buschauffører har også stort kendskab til Fyn og resten af landet, med de mange smukke steder, hvor det er oplagt at holde ind. Nyd en kaffepause eller frokost omgivet af den unikke natur. Få hele oplevelsen og lej en bus med chauffør og catering på turen. Vi tilbyder et udvalg af morgenmad, frokost og aftensmad, snack samt drikkevarer. Ved leje af VIP konferencebus er der også mulighed for fadøl.

VIP bus til erhverv