fbpx
Nyborgrejser ekspert i handicapkørsel

Handicapkørsel

Hos os, har vi mange års erfaring med handicapkørsel og transport af grupper, som stiller specielle krav i forhold til gruppens sammensætning og chaufførens formåen.

Se mere

Handicapkørsel

Hvad enten det drejer sig om udflugter eller transport fra A til B, kan vi tilbyde løsninger, så alle kan få en god oplevelse.

Gode oplevelser

Vi lægger vægt på at yde den bedste service for alle vores gæster trods fysiske omstændigheder, så alle får en god oplevelse med i erindringen.

Vi udfører dagligt forskellige former for bus- og handicapkørsel for offentlige instanser, foreninger, institutioner og private. Her løser vi alle slags opgaver, der kræver professionelle chauffører og busser med lift.

Vi har en række chauffører, der alle har en god og positiv tilgang til handicapkørsel samt stor erfaring med lifte og fastspænding af kørestole. Chaufførerne er veluddannede og deltager løbende i obligatoriske kurser omkring bl.a. køre/hviletidsbestemmelser, sikkerhed og førstehjælp.

Alle vores busser medbringer hjertestarter.

Busserne

Vi råder bl.a. over stor liftbus med fleksibel indretning, så der kan være plads til grupper på op til 9 kørestolsbruger og 25 siddepladser i samme bus samt 3 mindre lift busser.

Derudover har vi en bred vifte af samarbejdspartnere i branchen, hvilket gør os i stand til at løfte større transportopgaver indefor lift buskørsel.

Er der behov for transport eller udflugtskørsel, er vi gerne behjælpelige via vores rejsebureau til at sammensætte og planlægge ture og rejser i tæt dialog med dig.